Pályázatok

VEKOP-1.2.6-20-2020-00441 pályázat bemutatása

vekop_projekttabla
vekop_palyazat-3
vekop_palyazat-1
vekop_palyazat-4
vekop_palyazat-2

A támogatási szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00441

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A kedvezményezett neve: Eco Smart Group Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: ,,Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések az Eco Smart Group Kft.-nél”

A támogatási szerződés szerinti támogatási összeg, millió forint esetén 2 tizedes jegyig kerekítve: 16 500 000 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Eco Smart Home – mint márka – 2011-ben született cégcsoportunk épületgépész termékeinek összefogásaként. Az ágazat fő tevékenysége az épületgépészeti felületfűtő/ -hűtőgipszkarton panelek gyártás és azok kiegészítő termékeinek értékesítése. Cégünk az évek során követte a piaci igényeket, és igyekezett innovatív megoldásokkal kiszolgálni azt. Termékeink rohanásszerű fejlődése nagymértékben köszönhető a zöld- és geotermikus energiák elterjedésének a lakossági és ipari felhasználók körében. Az Eco Smart Home küldetése, hogy saját eszközeivel, szaktudásával és fejlesztéseivel hozzájáruljon a magyarországi és nemzetközi építőipar fejlődéséhez, úgy hogy a középpontban a vásárlok elégedettsége és igényeiknek kielégítése helyezkedjen el. A pályázat segítésével sikerült beszereznünk egy szárító kamrát, egy ipari elszívó gépet, egy napelem rendszert és gipszkarton alapanyagot a gyártáshoz .

A szárítókamra és egy nagyobb teljesítményű ipari elszívás segítségével a felületfűtő/- hűtő gipszkarton paneleket gyártó üzemünk termelői kapacitása, kimutatásaink szerint 30-40%-al tud majd növekedni. A fejlesztés segítségével a növekvő piaci igényeket az elkövetkező 2-3 éveben kellő mértékben kitudjuk szolgálni. Ezek mellett a gyártás költség hatékonyság is növekedni fog, aminek a segítségével a termékeink piaci pozíciója és cégünk részesedése is javulni tud a gépész termékek piacán.

A szárítókamra és az elszívás miatti elektromos energia felhasználásának növekedés tette indokoltá a napelemrendszer telepítését. Éves szinten több százezer forintot tudunk a segítségével megtakarítani. A megtakarított költségeket további fejlesztésekre szeretnénk fordítani, hogy növekedjen a hatékonyságunk és a munkakörülményeink. Így növekszik a cégünk vonzereje a munkaerő piacon, ami nagyon fontos tényező napjainkban. A gipszkarton alapanyag beszerzésének segítségével nagy mértékben tudjuk növelni a gyártásunk következő időszakában a jövedelmező képességét, mivel jelentős a hozzáadott érték aránya a gyártási folyamat során. Így nagyobb mértékű fejlődési lehetőséget biztosit a megnövekedett profit.

A fent leírt termelői kapacitás, költséghatékonyság és piaci részesedés növekedésből kifolyólag a cégünknek lehetősége nyílik, a gyártott gépesz termékeinkhez kapcsolódó tervezési is kivitelezési szolgáltatások  bevezetésére.

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2020.06.30.

Kapcsolat

Nem vagyunk itt. Hagyj nekünk üzenetet!

Nem olvasható? Cseréljen szöveget. captcha txt