Pályázatok

PM_KKVESZKOZ_2018_A/303 pályázat bemutatása

A támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/303

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A kedvezményezett neve: Eco Smart Group Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: ,,Eszközbeszerzés az Eco Smart Group Kft.-nél”

A támogatási szerződés szerinti támogatási összeg, millió forint esetén 2 tizedes jegyig kerekítve:  35 356 200 Ft

A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk fejlesztéssel érintett tevékenysége a mobil jégpályák építése. Ezzel a tevékenységgel 2015-ben kezdtünk el foglalkozni. 2015/16-os téli szezonban 2db bérelt jégpálya építésével kezdtünk.

 

A tapasztalataink alapján minden 10.000 fő feletti lakosságú város esetében van igény egy időszakosan épített jégpályára. Gyakorlatilag cégünk pénzügyi háttere és csapatunk létszáma jelentett korlátot, hogy hány jégpályát építsünk egy-egy téli szezonban. A projekt keretein belül 4 db speciális mélyfagyasztó hűtőgépet vásároltunk melyek segítségével megduplázhatjuk cégünk jelenlegi kapacitását

 

A beruházás megvalósulásával bízunk abban, hogy cégünk eredménye minimum megduplázódik, mivel a plusz 4 db épített jégpálya esetén már nem kellene bérleti díjakat fizetnünk a hűtőgépekért más cégek számára.

 

A beruházás megvalósulásával a cég piaci pozíciója erősödik, hiszen a saját gépekkel végzett munka következtében megszűnik a korábbi – a bérbeadók irányából tapasztalt – függőségi viszony, hozzájárulva ezzel a gazdaságban betöltött szerepünk stabilizálásához. A projekt hatására pozitívan befolyásoljuk a korszerű eszközparkkal rendelkező vállalkozások számát, és a foglalkoztatási potenciált, mert az új gépek beüzemelésével létszámbővítés válik szükségessé.

 

A technológiai felkészültség és erőforrás-hatékonyság egyértelműen javul, hiszen a saját tulajdonú eszközökkel történő munkavégzés rugalmasabb hozzáállást (például a megrendelések ütemezése és kezelés) jelent, továbbá a korszerűbb gépekkel munkavállalóink könnyebben és nagyobb hatásfokkal látják el a feladatokat. Munkavállalóinkkal szembeni elvárásaink természetesen az általunk képviselt minőségi szolgáltatásoknak megfelelően magasak, kizárólag a saját szakterületükön nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező munkaerőt alkalmazunk.

 

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2020.12.23.